x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.

Societatea comerciala ALL CONCRETE A.G. este organizata ca societate cu raspundere limitata, ce are ca obiect de activitate productia de beton.

Desi activitatile sunt foarte bine specializate, intre departamente se stabilesc intotdeauna relatii de colaborare toate activitatile fiind interrelationate, niciuna nu poate functiona separat. In ceea ce priveste cantitatea de produse si servicii ce se ofera beneficiarilor, compania poate fi considerata un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de produse si servicii cu consumuri reduse (datorita pierderilor mici), respectand normele si standardele de calitate si termenele contractoale de predare catre beneficiar.

Societatea noastra are posibilitatea de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate, avand ca scop principal satisfactia clientilor sai. In prezent produsele si serviciile firmei se adreseaza intregului teritoriu zonal si regional, iar compania este cunoscuta ca o firma dinamica aflata in plina ascensiune.

Calitatea produselor si serviciilor realizate si prestate recomanda societatea, motiv pentru care ALL CONCRETE A.G. este implicata in proiecte de anvergura, unde colaboreaza cu companii de prestigiu, avand perspective de a deveni o companie de tip lider in domeniul sau de activitate.


  • NEWSLETTER

    Abonare la newsletter
.